BERAT BADAN IBU

Hi mummy .. ade tak snie yg berat badan tak naik mendadak mcm sy.. ikotkan awal sy bukak buku berat 84kg n skrg 24 week berat 86kg.. sy xde alahan boleh mkn mcm biasa .. nurse KK ckp tkot baby sy kecik .. bru nie sy ade buat detail scan n berat baby tally sje dgn week dia .. normal ke tak ye? #ingintahu #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Sy 25 week minggu lepas jumpa doc..doc ckp berat Sy naik 1.4 kg..kalau check di KK mmg nurse bising da😅..doc ckp 1.4 kg kebwh ok lg naik bdn dlm sebulan..btw berat Sy skrg 71.4 kg.. Alhamdulillah scan biase & detail scan smua doc ckp ok perkembangan baby...

6mo ago

sy 6 bulan naik 2kg je.. tu yg risau 😂 tpi nseb nurse KK xde bising .. sbb baby growth okay normal je..