KEPALA ASYIK PENING 14w3d

Hi Mummy .. ada tak yg mcm sy kepala asyik pening hampir setiap hari ? Belakang leher pun sakit .. ada petua tak nak hilangkan . Stress asyik terbaring je .. dah tak berdaya dah .. pregnant kalini rasa sgt² lemah🥺 #pleasehelp

6 Balas

sama la sis. bawak tido sekejap. tp pastu sakit balik. urut2 kepala n leher ja bg kurang sakit. ada hari ok. ada hari x ok

2y ago

betul . ada hari ok . ada hari tak ok .. skrg byk terbaring .. jemu rasa hari² mcmni