Normal ke tak active

Mummiesss saya dah 28week. Saya kerja retails line banyak berjalan banyak berdiri. Normal ke kalau baby tak active sgt masa saya berkerja. Sbb saya perasan bila offday saya bayi baru active sikit.. ada tak mummies sinj yg kerja retails dan preggy 😩 saya risauu

2 Balas

Kite sama awak.. saya keje retail dept grocery .. 28w jugak.. mmg banyak berjalan.. baby aktif ja.. kite duduk skjp pun dye tendang2 bnyk kali.. awak kena kurang kan pergerakan.. jgn jalan laju2 ya.. jalan slow jaa.. saya pun xlarat dh sebenarnyaa😞 hmm tapi kuatkan diri je ni

1y ago

Saya keje retail baju macam uniqlo tu so nak elak jalan laju tu mcm tak boleh sbb dah terbiasa kadang rasa cramps sbb laju berjalan hopefully scan nnti baik baik sahaja 🥹

sama la, kalau masa bekerja baby tak aktif sgt, tapi kalau time berehat2 dekat rumah kerap kali baby gerak, saya pun risauu okay ke tidakk baby didalam 🥺