BREAST PUMP

Hello mummies! Any working moms here? Boleh tolong suggest breast pump handsfree & wireless with affordable price? Saya ada Real Bubee but with wire. Planning utk kegunaan dirumah je. Incase dah masuk kerja nanti nak kena pump, so saya perlukan yang wireless punya pula. Please suggest ya! & share tips macam mana mummies pumping while working in the office. #firstmom #bantusharing #ingintahu #workingmama #breastpump

2 Balas

disebabkan dh ada org share pasal breastpump sy cuma nak share pasal pumping time kije. awak boleh pump setiap 3j sekali. selama 20min. mcm sy pakai double wireless breastpump. dan sy pump dkt meja sy je☺️