Baby wipes pilihan Ibu?

Hi mummies, sy ftm ☺️ Sy tgh survey baby wipes utk anak bakal lahir nanti Apakah baby wipes pilihan ibu semua? #bantusharing #firsttimemom #ingintahu

50 Balas

Sy pakai poomsoft dari ank dlm NICU, skng dh 4bulan try pureen hijau pulak

Sy guna huggies yg wrna hijau tu, guna brand lain anak pndai naik ruam

Hoppi kalau nak murah. Offspring so far the best, tapi mahal ya.

Try MoMo House baby wipes ( Paraben and fragrance free)

tak perlu wipes. pakai tisu atau kapas je. wipes ada chemical.

1y ago

Tisu yang mcm mana ya? tisu kering yg biasa kan cepat koyak. Maaf, sy betul2 tak tau 😅

sy pakai applecrumby.

pureen best ❤️

huggies baby wipes..beli di shopee♥️

Hoppi...best setakat ni..tebal and besar