TIPS NAIKKAN BERAT BADAN BAYI 5BULAN

Hi mummies semua! Salam ramadhan. Ada tips tak macam mana nak naikkan berat badan bayi? Anak saya naik 100gram je dari last month. Tapi minum susu kerap, 5oz . Sometime tak ikut jam pun dia minum. Berak pun sekali sehari. Sebelum ni dia minum lactogen naik berat but dia dah tolak lactogen paksa lah macam mana pun, dia keluarkan balik atau dia akan tutup bibir dia. Lepastu tukar ke dupro, tak sesuai. Cirit birit. Then tukar dutch baby baru serasi. Takda masalah. Tapi panjang dia naik cepat haha. Anak saya memang fully fm. #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Sleep routine okay?

1y ago

Yeke? Itulah tengok dekat chart bmi dia normal. Thank youuu 🥹