Spotting week 21

UPDATE !! Semalam dah pergi hospital jumpa pakar OB&GYN, dia scan baby ok, SCH tu pun size kecik je 1cm so tak significant, check bawah ambil sample ada pendarahan sikit dekat pangkal rahim. Dapat ubat masukkan dekat bawah selama 6 hari. Doakan saya dan baby ya semua ☺️ Hi Mummies semua, nak tanya last week saya ada spotting , terus pergi check di klinik swasta, doc kata ada pendarahan dekat bahagian uri (subchorionic hemorrhage). Doc bagi MC 2 minggu suruh rest. Hari ke2, spotting stop. Now selepas 5 hari pagi tadi ada spotting balik. Risau nya. Ada tak pengalaman saya dengan saya? Boleh share?

4 Balas

Sy pun ada spoting 26 week, ni pun tgh warded. Xbnyak pun . Doc pn tak tau apa punca. Ada buat muncung itik tu katanya keputihan sy agak banyak jenis melekat kat dalam tuu. Dah masukan ubat insert tu jugak semalam

11mo ago

Lepas masuk ubat kurang tak? Saya hari ke 5/6 masuk ubat, so far takda spotting cuma keputihan tu sikit2 ada lg keluar + ubat sama

mcm mana keadaan skrg sis? sy 25 weeks. pun dah 2 minggu ada spotting. Masa 24 weeks. ada sekali. lepas tu bila warded ok. bila balik rumah. jadi balik. doctor x tahu apa punca

11mo ago

So far saya dh stop spotting. 2x spotting and clear dalam masa 24 jam.

Try pg check lagi. Sbab bahaya kalau btul ade pendarahan kat uri tu risau uri lekang.

pergi hospital blk..