Buasir waktu preggy

Hi mummies semua. Ada yang pernah kena buasir waktu preggy tak? Ada apa² tips nak kecutkan buasir? Saya kena buasir taklah teruk cuma isi tu terkeluar sikit je tapi memang seksa sikit nak dduk ke nak jalan ke macam melecet#pleasehelp #pregnancy

4 Balas

Saya kene buasir lepas bersalin. Besar buah ceri. mmg sakit sangat mcm sis la tak blh duduk tak selesa. Saya beli ubat sapu kat farmasi kurang berkesan. Saya pergi kedai ubat cina and uncle kedai recommend beli ubat sapu dengan ubat makan. Mmg berkesan kat saya dalam masa 2 minggu kecut terus tak de dah buasir tu.