bila tarikh sesuai untuk cek pregnancy?

hi mummies. saya sepatutnya datang period semalam atau 2 hari yang lepas tetapi period tak datang. bila tarikh sepatutnya untuk saya buat pregnancy test tu ya? saya agak takut sebenarnya sebab sebelum ni dah 2 kali keguguran. harap mummies boleh bantu saya

1 Balas

Kalau period regular 5 hari sebelum period dah boleh check guna cb. Missed sehari dah nampak double line. If irregular period check after seminggu dua. Saya regular period, kalau check 3 hari missed period negative, saya tahu dah mesti tak pregnant sbb esoknya mesti period