Cara tidur

Hi Mummies! Nak tanya, saya nak masuk 34 weeks. Okay ke kalau tidur terlentang macam biasa? Sebab lagi selesa instead of mengiring kiri @ kanan. Rasa macam lagi lena tidur. Takde masalah kan?

7 Balas

Elakkan sis tidur terlentang. Saya ada baca jugak kalau tidur terlentang ada risiko pada baby mati dalam kandungan sebab saluran darah jd sempit. Tidur mengiring lebih bagus sama ada kiri atau kanan. kalau sis terjaga n perasan tertidur dalam keadaan terlentang cepat2 ubah posisi. Sikit je lagi untuk kita bertahan semoga sis kuat yaa 💪🏼💪🏼💪🏼