Potong kuku.

Hi mummies, nak tanya. Mcm mana eh korang potong kuku baby? Baby saya 3 months paling susah nak potong kuku dia. Kena berperang. Pastu korang guna kepit kuku yg jenis mcm mana ya bg tak kena isi kuku baby? #ingintahu #seriusnanya

3 Balas

Potong kuku time dia tidur sis. Sy dri dia lahir smpai sekarang 4 bulan time tidur sy potongkn. Pakai sepit kuku kcik baby yg biasa je. Ada trimmer dkt rumah juga, tpi x suka pakai. Kuku dia jdi x cntik brbntuk.