Mongolian blue spots

Hi mummies. Just nak tanya. I tahu mongolian blue spots ni common kat baby. Selalu ada kat belakang badan baby and kat punggung baby. Baby I ada blue spots ni kat tangan (area cucuk branula), lutut and pergelangan kaki. Nak tahu ada tak mummies yang ada baby mcm ni and nak tanya blue spots ni boleh hilang tak? #pleasehelp #firstbaby #advicepls #bantusharing

2 Balas

hai. anak saya pon ada spots ni kat bahagian2 sama macam anak awak kecuali lutut. and dia ada jugak kat punggung. awak ada tanya dr or nurse tak benda ni normal ke ada kat tangan and kaki? anak awak dah hilang ke spots ni?

2mo ago

Hi Nak Tanya I Ada Baca tanda ini hanya Akan Ada pada kulit baby yang gelap betul ke?

ank sy ade kt pnggung.. blkg..bahu..mmg bnyk..skrg dh nk msuk 5 taun..nmpk kurang siket