Breastpump

Hello mummies. I’m pregnant with my 1st baby, nak tanya pendapat semua breastpump mana yg best. Saya prefer yang handsfree sbb fikir senang nak guna dekat office. In between nak beli imani, youha, or supermama. Terima kasih utk pendapat semua 🙏🏻 #breastpump

1 Balas

hi awak, breastpam ni apa2 brand pon boleh pakai. paling penting awak size corong pam kena betul. kena tau ukur size nipple awak seblom beli breastpam tu. tau cara penggunaan breastpam tu. nak mudah cari kedai yg boleh test breastpam tu sendiri dan minta seller guide awak

2y ago

most wc awak🥰. by the way im breastfeeding advocates. that why suggest utk awak pergi kedai dn test sendiri. xsemestinya brand yg mommy lain pakai bila kita pakai akan selesa dgn kita. atleast pergi kedai seller bg kita test dn guide kita❤️❤️