Confuse Breast pump apa yg terbaik

Hi mummies, breast pump jenis apa yg mummies beli atau boleh x suggest kan?#firstmom #ingintahu #thankyou

1 Balas

Rasanya xde yang terbaik tapi yang mana paling sesuai dengan mummy. Lepas baca banyak review dan consider beberapa benda, saya beli medela harmony flexi. Saya pilih manual instead of electric sebab rasanya mampu nak pump occasionally since saya housewife dan tak target nak buat stock banyak2. Tapi belum guna lagi sebab baby belum keluar hehe harap semuanya okay saja