Antenatal class

Hi mummies, apa pendapat korang dgn antenatal class? Waktu bila decide utk pergi & kat mana korg attend? Ataupun ada sesiapa boleh share pengalaman? #firsttimemom #justbtanya

14 Balas

Ni antenatal class di Hospital Shah Alam. Bila saya compare dengan private hospital area shah alam, topik di Hospital Shah Alam ni yang nampak lebih comprehensive berbanding lain.

I’m going on my 6-7th months of pregnancy, and pergi under KPJ je sbb I mmg bukak buku with KPJ & nak deliver pun di KPJ. So semuanya KPJ jela senang sikit 😄

hi. kita belajar online je, from various sources. sekarang banyak docs/nurses/bidan/LCs/CLs etc buat sharing online, yg free sharings pun banyak ilmu dapat.

18weeks saya pergi. 30weeks saya pergi. Dekat aurelius hospital nilaii. Percumaaa. Next month ada lagi sekali class. Saya pergi juga 😍.