Cadangan minyak rambut

Hi mummies! Anak sy umur setahun lebih. Rambut dia sekarang nipis kejung and curly. Bila kering memang susah nak uruskan. Sekarang pun ada pakai oil tapi nak mintak mummy2 kot tahu or penah ada anak rambut sama style. Boleh share2 minyak apa yg mummy guna? Wangi x? #bantusharing #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Pakai shampoo apa?

1y ago

Ohhh.. Rambut anak saya pun macam anak awak. Umur pun sebaya. Tapi saya tak pernah pakaikan any oil. Saya guna mild formula shampoo je.