Baby berusia 17 hari tak berak sehari

Hi mummies, anak sulung saya tak berak sehari. Saya bagi susu S-26 sebab saya takleh breastfeed sebab saya on antibiotics. Pastu baby tak berak. Selalunya malam dia akan berak. Harini berak sikit ciput cam tanah liat. Adakah saya perlu risau. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

Kalau susu Fm, maximum seminggu. Kalau tak berak lebih dari 7 hari kena bwk ke hospital takut usus bengkak. Ade monitor tak perut baby keras ke tak? Kentut ok? Baby meragam tak? Mase dia berak tu dia nangis x meneran? Awk monitor dulu.

Sapu minyak telon kt perot buat heart massage confirm berak klu tk berak jgk tgu esok cmne

11mo ago

Alhamdulillahhhhhh anak saya berak lepas buat ni. Thank youuu

Kalau susu formula shri sklii kena mmbuang. Kalau x myb sembelit. Mungkin dr susu.

cm sembelit mungkin