TIPS NAK CEPATKAN BUKAAN SEBELUM KENA PAKSE INDUCE ! 😭

Hi mummies ade tak tips untuk cepatkan bukaan sebelum induce ?! Sy dipaksa induce 4/9 ni. Tapi kalau boleh xnk induce nak natural contraction je. Kalau ade share la hehe !! ☺️🥰#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

puan ada ig .nnti try follow ig eja confinement helper .byk tips bersalin tenang dia share dkt sana puan blh rujuk dkt highlights yg dia save dkt ig..mana tw blh mmbntu puan ms bersalin nnti ..disini sy sharekan ss ig nya..mg dpmudahkan segalanya amiin

8mo ago

most welcome 🤗🫰🏻