Due date dah dekat

Hi mummies, ada yg due sept 2020 tak? Sy baru masuk 37th week harini. Rasa berdebar sgt. Harap semua bakal2 ibu yg sedang menanti hari, dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah aamiin. ❤️💪🏻

21 Balas

semoga dipermudahkan urusan. saya patut bersalin, 18/9. tapi dah ada bukaan 1cm, saya czer. so bersalin 9/9. alhamdulillah semua sihat. cuma baby dekat nicu untuk pantau kuning dia. doakan supaya baby saya cepat keluar ye💖💖

Should be 6/9 tp masa kandungan 4 bulan no fetal heartbeat.. terkilan jugak.. 2 org hero tinggalkan mummy😅 tp mungkin belom rezeki time tu. Skrg pregnant 5weeks.. hope semua selamat dan dpermudahkan

4y ago

InsyaAllah, semoga dipermudahkan urusan, baby dan mummy sihat. 💕

saya due 28/9/2020 tp kena admit 14/9 ni sbb kena lahirkan baby 38weeks ... tak sabar nak jumpa baby.. doakn saya dan baby sihat2 sentiasa dan dipermudahkan brsalin... aminnn ❤️

4y ago

bukan sbb makan ubat darah tinggi..

Sya due 27.9 ..tapi masih xde tanda lagi.. Cuma kaki tangan bengkak surut,perut rajin mengeras,sakit pinggang mcm senggugut tu je.. #firstbaby

4y ago

Semoga urusan kita yg sedang menanti hari dipermudahkan ,,Aamiin..😘😘

Sy preggy ta penah lg smpi due date. Bby mst kelu awal 3 4 weeks😂 tp bby sihat je. 37 weeks 36 weeks da bersalin. Dan beby dedua 3kg

4y ago

Takde tips.. Bby mmg Kelua awal.. Tp of course bila dah 35 weeks keatas dah kene rajin bjln. Bg bby turun. 😉Kne aktif untuk stamina jgk.

Saya due 20/9.. dah 39 weeks baby masih sedap duduk dalam perut lagi 😌.. berdebar2 tggu bila dia nak keluar.. moga dipermudahkan.. 💖

Tak sabarkan nak jumpa baby 🥰 Kita due 28/9. Harap dipermudahkan... Baby masih tak bg tanda nak keluar lg huhu. 2week left.

4y ago

Amiin 💕

sy due 13/9 tapi 23/8 dah selamat bersalin czer 37weeks sbb breech. smoga mommies yg tgh counting days dpermudahkan urusan bersalin🤗

4y ago

Alhamdulillah settle dahh. InsyaAllah aamiin 😍

11/09 tapi masih Tak bersalin lagi..baby seronok duduk kat dlm..15 klinik nnti bru ambil Surat serah diri klaw Tak bersalin lagi..😓

4y ago

tq sis..

Sy 29/9... tp x ada tanda2 bby nk kluar lg... mommy dh xcited neves tkut smuaaa ckup dh.. hrap smua dipermudahkan.. aminn 🥰

4y ago

Aamiin InsyaAllah ❤️💪🏻