Tompokan darah gelap

Mula2 rasa seperti kluar air deras dari faraj, rupanya cecair jernih jak pastu perut sakit.. ptg bru perasan ada tompokan darah gelap dekat seluar dalam tpi dlm anggaran 2 titis ke gitu.. Ada sesiapa tau tak apa punca berlaku bgitu?

3 Balas

Stress. Mungkin boleh bedrest dan consume duphaston untuk kuatkan rahim.

Ada bersama husband ke?

2y ago

Saya pernah macam ni juga masa 13 weeks tapi sebab batuk2 masa tu. Pergi klinik scan doc kata baby ok. Lepas tu doc bagi ubat duphaston untuk kuatkan rahim.

puan dah berapa weeks?

2y ago

takde pengalaman macam ni tapi seeloknya pergi check utk kepastian.