cream ruam muka bby

muka ank saya ada ruam mcm nih. nih ruam susu ke. bolh share tk cream ap yg sesuai, sbb dh pakai kk punye cream n drapolene. result dia sama je makin teruk. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

cream ruam muka bby
34 Balas

https://vt.tiktok.com/ZS8ykF5Vg/ saya gune lotion susu unta ni.

1y ago

tk penah dgr jenama nih. thank you sharing n comment ❤️ in sha Allah sye cuba 😁

snowhite treatment strawberi lotion bagus untuk baby ruam.

1y ago

thank you sis sharing and comment ❤️ in sha Allah dye cuba

saya pakaikan yang ini, alhamdulillah hilang

1y ago

ouh yg nih. boleh cuba nih. in sha Allah. thank you sis sharing n comment ❤️

Anak saya pakai krim ni, alhamdulillah sesuai 🫶🏻

1y ago

ouh yg nih yer, thnkk you sis nty sye cuba In sha Allah

pakai ja snowhite treatment lotion strawberi.

1y ago

thanks you sis sharing and comment ❤️

ank sy pkai krim dlm kotak tu mmng bgs..

10mo ago

krim nie mmng bgs ank sy guna kulit cntik

sy pkai yg ni..insyaAllah,memang jadi...

1y ago

ramai suggest yg nih. boleh cuba in sha Allah. thank you sis sharing n comment ❤️ sis pakai sampai skrg ye? i mean bila ruam dh okey still pakai lagi?

sy pakai soducream alhamdulilah hilang..

1y ago

thnk you sis. in sha allah sye cuba. harp sesuai ngn ank sye

snowhite sis...bgus.try lah.

1y ago

thank you sis ❤️ ramai jugk suggest product nih. boleh cuba☺️