Assalamualaikum

mtk pandangan mata mommy2 kt sini.. btul ke girl?? bkn xcaya doc ckp maklumla teruja sgt.. sbb dua2 ank boy.. tu nk mtk pndangan mommy kt sini… terima kasih jika ada yg sudi jwb☺️#seriusnanya

Assalamualaikum
8 Balas

samala dengan sy anak2 sebelum ni dua2 boy,skrg tengah mgandung ank no3 doc scan kata girl perasaaan tu mmg excited sgt 😊🤗tapi sy takut mengharap sy berserah, sy cuba cool walaupun hati melompat2 happy🤣,,beli baju baby pun sy rancang nk beli yg colour safety baik utk bby boy mahupun bby girl pakai

6mo ago

ya sama dgn saya,dua2 boy,dua2 ceaser,scan doc nmpk cam girl,,tpi xnk mngharap tkut boy lagi,tpi pa2 pun xpa boy ke girl,jnji selamat sihat...

Nampak mcm girl tu. Baby sy boy mmng gambar scan nampak belalai dia🤭.

7mo ago

yeke sis.. jika betul girl alhamdulillah😍🤲🏻 terima kasih sis sudi jwb pertanyaan sy💕

DR kata bby girl ke sis.. Alhamdulillah.. nmpk mcm btul girl .

7mo ago

aah sis.. doc ckp bby girl.. 😄😄kalu betul girl alhamdulillah.. 😍

Nampak macam pistol. Kalau girl boleh nampak bentuk burger.

7mo ago

oo xpela mana2 jnji bby sht.. inshaa Allah

Berapa w ni ya? Insyaallah baby girl

7mo ago

23w sis.. insha Allah arap bby girl🤲🏻terima kasih sis

Betul la tu. Nampak burger sign.

7mo ago

alhamdulillah terima kasih sis

baby girl awak😍

7mo ago

alhamdulillah.. terima kasih awak😍

bby gurl

7mo ago

tq sis🌹