Sedih ibu2 bleh bg kata2 smangat x??terima kasih

Mse 4week-5week elok je test upt double line tpi tdi subuh bnyk kuar darah😭klau ikotkan arini dh 6week...mcm mne bleh mcm tu ye ibu2..n pgi tdi jgak test upt lgi ad cuma dh trllu Samar🥲sy terasa sedih n murung Pon ad sbb dh lme mnunggu dh 3thun tpi bile jdi mcm ni Allahu.. seharian xnak brckap ngn spe2😔 please ibu2 bleh x bgthu knp jdi mcm tu ye?#seriusnanya

3 Balas

Tuh namanya chemical pregnancy sis. Kndungan x jd n akhirnya trun jd drah period.

2y ago

yep..sy penah jugak jadi. doc ckp period..