Sedih ibu2 bleh bg kata2 smangat x??terima kasih

Mse 4week-5week elok je test upt double line tpi tdi subuh bnyk kuar darah😭klau ikotkan arini dh 6week...mcm mne bleh mcm tu ye ibu2..n pgi tdi jgak test upt lgi ad cuma dh trllu Samar🥲sy terasa sedih n murung Pon ad sbb dh lme mnunggu dh 3thun tpi bile jdi mcm ni Allahu.. seharian xnak brckap ngn spe2😔 please ibu2 bleh x bgthu knp jdi mcm tu ye?#seriusnanya

3 Balas

sis keguguran ke..baik pergi ke hospital check kalau dah 6 minggu..bahaya jgn dibiarkan

2y ago

doc tak boleh kate gitu .dia kena scan dulu..awak patut pergi emergency awak..awak pergi klinik biase je ke?

Tuh namanya chemical pregnancy sis. Kndungan x jd n akhirnya trun jd drah period.

2y ago

yep..sy penah jugak jadi. doc ckp period..

sis sudh cek pi klinik ka

2y ago

ad tpi doktor ckp ntah mngkin period kot dy jwap mcm tu🥲