Nak Scan Jantina

Morning momss?? Sya pregnant 23weeks 4days..mnggu ker brpa kita dpt scan tngok janina bby yerr??.. #frstbby?

22 Balas

Dh boleh scan dah..sy bt 24weeks..buat details scan skali..boleh tahu keadaan baby mcm mna..jantung dia..tangan dia..tulang blkg dia smua..sy bt kt klinik swasta..cari klinik swasta yg ada bt hrga package utk scan punya..

5y ago

Yup klinik swasta...awk try survey dlu klinik area awk.. call tnya hrga utk scan 4d + details scan..msa sy scan sy dpt hrga rm150..itu pling murah..klinik lain smua hrga rm180 ke rm200

Dah blh dah Tu...saya scan masa 21weeks... terang2 nampak gender baby...buat detail scan lgi bgus...blh tahu keadaan baby...start dari otak sampai ke semua organ bdn baby blh tengok...

5y ago

Ye sis, klinik swasta...

Dah boleh dear. Sy masa 18weeks baby dah tunjuk dah. Semalam pi scan baby tunjuk lagi. 😅

dah boleh scan sis.. dah boleh nmpk tu kalau baby bagi kerjasama.. 😆

Dah bole nih.. g lah.. sye suami soh tggu hjung bulan nnti.. kahkahkah

Dh boleh dah tu. Mcm saya aritu 22 week dh nmpk hehe.. ☺️

Sy masa 19 weeks dah scan.. Dan dah nampak..u try lah scan..

Blh dh.tp seeloknya 27w keatas sbb mudah nk tgk jntina

Dah bole nmpak dear. Klu baby x tapok jntina hihi