Samar bayangan

Hi morning mommy's.. Saya nak tanya, saya ada cek upt tapi kenapa 1st and 2nd cek naik double tpi mmg samar sangat lah .. 3rd cek terus negative.. kenapa ye? Ada tak yg pernah jadi macam ni ?? Mohon jawapan ye . Tq 🥰 ini yg 2nd test . . #menaruhharapan #mogaadarezekitahunini

Samar bayangan
2 Balas

awak punya ni msih boleh nmpk g sy punya langsung xleh tgk 😂😂😂 kena tgk kat cahaya n hampir nak juling bru nmpk line tuh .. pdhal sy pregnant 7 weeks 😞

3y ago

kan sis bnda ni buat kita was2 kan n takot