10w 5d pregnant

Morning ibu2,,hari ni sy pregnant dah 10w 5d,,Alhamdulillah semakin sihat,tp masih kurang selera mkn start 7pm,siang ok ja😆😆berat sy dari 65kg turun ke 61kg,dah kurus,sy jenis tggi so kalau kurus ketara😂doakan kandungan sy sihat2 smpi sy bersalin ya ibu2,BTW spa geng dua 8/3/2023??

1 Balas

sama due date kita dua sis. 🤭🤭 asal mlm ja xdpt makan kan. 😂😂 siang jak dpt makan banyak2.

2y ago

aie. sama la kita ni, hidu bau msakan aym pn xdpt apatah lgi mau mkn aym 🤣🤣. sy hmpr stp mlm kena gastrik. mkn mlm pn dpt sesuap dua jak nasi 🤦‍♀️