baby bump

Morning ibu2 sekalian.. Nak ty yg berpengalaman.. Selalu kandungan ke berapa minggu akan akan nmpak baby bump.. #11mggu #anakfirst #excited

26 Balas

Sye 6 bulan baru nampak ckit.. Skrg ni dh 9 bulan pon perut kecik je x bape nampak sgt.. Masih boleh pki baju2 biasa pki sebelum pregnant hehe..

Ikut badan orang jugak sis..ade org 4 month dh macam bola perot..ada org 8 month perot tak nmpak bump ape2..

Saya 18weeks dah nampak baby bump.. Mgkin kandungan ketiga.. Masa 1st n 2nd 20weeks keatas baru nampak..

Kandungan pertama dlu 7 bulan baru nampak..ni dah kandungan ke3 5 bulan dah nampak baby bumb..

Sy 7 bulan baru nmpk bby bump n baru orang perasan yg saya mengandung. D

Bergantung pd individu. Mcm saya 16 minggu dh nampak. Jgn risau yer sis.

Sy 10 week dah nampak dah . org ckp kulit tebal kut . hehe , taktau laa

Sy pun 11w tp rasanya ni buncit 😆. Sebab bila baring leper je perut

Saya 7bulan baru nampak itupun kecik je macam 4bulan 🤣

Sy 7bulan baru nampak skrg nk pregnant anak first jugak