28weeks pregnancy

Hi momy2 . Sy baru lepas cucuk kancing gigi 3hari lepas, hari ni makin terasa sakit lenguh d bahu☹️ biasa momy2 buat mcm mne utk hilangkan sakit kt tmpt cucuk ni ya? Oh lupa satu lagi nak tanya . Ada tak momy2 pnh rasa mcm menyucuk nyucuk kt pinggang belakang, tapi dia mai nyucuk tu kejap2 . Normal ke tak ya? #firstmom #bantusharing #ingintahu

9 Balas

aaah kalau tidur mengring kt tgn yg dicucuk tu.rasa xbest .nnti lama2 hilang