Baby kepala dibawah

Momy2 semua..kalau 28 mngu kdudukan baby mcne ye ? Kpla kbwh ke , ke atas ? Baby sy kebwh..#bantusharing

2 Balas

sethu sy 28weeks doc ad scan . kedudukn bby ni boleh jdi brubh2 sis . sbb tu sblm brsalin mst doc akn scan lg tok pstikn kedudukn bby . mcm sy bru2 ni misi check kepala bby dh kt bwh . 32weeks . . sethu sy lah klinik mst bgtau kita kepala bby dh kt bwh ke belom . ad sesetgh blom lg kebwh . tpi kdg mse nk dkt brsalin tu tiba2 ke bwh kepala ny . ikut keadaan . klau nk tau mcm mne rasa kepala bby kt bwh . sis akn rasa ngilu2 je kt bahagian kemaluan tu . klau bby gerak mst pedih2 je kt kemaluan tu mmg dh kebwh lah tu . klau xd rasa tu blom lah tu sis

Ye betul la baby ke bawah