Normal atau tidak turun darah selepas bersama suami ketika hamil?

Hi momy² semua.. saya nak tnya, kandungan baru 6 week.. saya ad bersama dengan suami.. selepas bersama, ad lendir darah kuar.. saya dah kene 2 kali.. benda tu normal atau tidak ye? Atau ad effect pape pada kandungan? Rasa takot lak nak buat hubungan batin dengan suami selepas nampak lendiran darah tu keluar.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

lbih baik jgn bersama dlu buat sementra waktu minta nasihat dri docter anda ya..klau nak brsama atas 20week sbb janin dah betul kuat..tpi harus perlahan2 .. sbnrnya boleh ja brsama smpai berslin tpi memndngkn ada kluar darah baik awk stop kjp dlu biar smpai janin betul2 kuat bru bersma balik smpai berslin..tdk effect apa2 .. takut janin ada mslh..ye ibu..apa2 minta pendapat ngn dokter anda yaa

Keluar darah xnormal walau minggu keberapa pun. Cek dgn doktor ye sis.