BELI BARANG BANY

Hi momy , saya skrng 19weeks 1days ..saya frst mom nk tnya dah boleh strt bli brng bby ke? Ad stngh orng tua2 ckp nti 7 bulan tkut bli awl kan ad tutt tutt, mcm my mom ckp dh blh strt bli sikit2 sbb ad bby yg kluar msa umur 7 bln lgi pun ad🤔 #firstbaby #firstmom

8 Balas

sy nak tunggu scan gender baru beli brg2. tp awak 1st time kan boleh je beli sikit2 jd xla berat Sgt nak beli sekelepuk dah hujung2 nanti. sy tggl topup yg mana xde je since ni 3rd pregnancy. recycle abg kakak dia punya dulu je 😁