Makan bubur tak bertapis

Hi momy saya nk tnya, baby Smpai umur berpa ya bole makan bubur yang tak ditapis lg. #f1rstimemom

2 Balas

Baby saya dh 11 bulan makan bubur mmg dh x blnder … pakai beras sumo lagi senang .. saya suap anak pakai tgn je skrg senang

Hi, mom. Bertapis macam mana tu? Saya buat bubur anak tak pernah tapis.

9mo ago

Dh boleh xyh Blender ….. pakai beras sumo senang … air dh kering boleh trus bagi baby mkn dgn lauk2 dia … nak senang suap je pakai tgn …