tips nk bersalin

Hi momy.. Ada x yg sudi share tips macm mna nk bersalin dgn mudah dan xbg ada koyakan masa bersalin... Xkisah la dri segi pemakann ke apa ke, cara ke.. Ada x yg sudi share?? ..my baby due 02/02/2020..risau sgt...

1 Balas

Jangan risau sangat ye mommy. Boleh cuba search urutan perineum, buat dari awal hujung trimester. Selain tu, ada yang kata kerap bersama suami hujung trimester, belajar bernafas dengan betul dan cara curi nafas. Tapi paling penting masa bersalin, jangan sesekali angkat punggung.