brown discharged!

momshies, 3 months pregy po. normal lang ba ang brown discharged, na prang ppnta na sa grayish. Ngayon lng naman ngyari. TIA! ?

2 Replies

Discharge is usually brown due to old bloodleaving the body, which can be an early symptom of pregnancy. Brown discharge during pregnancyis not generally a cause for concern. However, pregnant women who experience dark brown discharge should contact their doctor.

5y ago

Hi po. Hindi naman po sya dark brown. Para po syang brown na magpagka gray. And ngayon lng dn naman po sya lumabas skn.

ndi po normal yan.. better consult ur OB po..