ask lg po

Momshiee pwede po ba patingin ng mga nabili nyong gamit sa baby nyo?😊😊 ftm po.

1 Reply

Ftm also! Nagbase muna ako sa hospital needs then tsaka ako bumili ng newborn essentials. Swaddle, tiesides(short, long, no sleeve), pajama, onesies, diaper, bonnet, mittens, booties, socks, blanket, wash cloths, lampin, pranela, frogsuits, bath towel

4y ago

Essentials/ Toiletries: cotton, cotton buds, wipes, alcohol, baby wash, baby oil, diaper cream, thermometer, baby bottles, nose aspirator, comforter, pillow, bolsters, babysafe laudry soap, baby safe liquid soap for bottles/pacifiers, etc.