bahagian perut

Hi moms2 semua.. normal ke jika perut kita Tidak Panas tidak mngeras.. Saya dah hmil 2kali ini yg ketiga kali. Dulu klau saya hamil usia kandungan saya 12minggu perut dah mngeras bhgian bawa dan suhu perut saya panas2.. ini mcam sejuk je dan tak mngeras mcm normal je.. #Tolong Bagi Tahu saya ibu2 kalau baby saya sihat juak ke.

2 Balas

biasanye lain kandungan lain ragamnye sis..sy pn dh masuk kali ke3 preggy ni..smua lain2 ragamnye..tp klu rsa was2 better sis p klinik check..apa2 pn always think positif ok 😉

Eyaa... thankss sis... 😊😊