Darah Coklat

Moms, tanya saya baru 18minggu, malam tadi ada keluar darah coklat kenapa eh? Tapi tak sakit. Kena buat apa eh? Sebab apa eh? Ada yang pernah kena tak?

Darah Coklat
6 Balas

Okay moms saya dah pergi hospital dah. Dr cakap mcm takda pape. Sebab memula ingat polip tapi dia check guna muncung itik tu so far okay, cuma ada keputihan dah amik sample. Doakan semuanya okay ye mummy untuk saya

Nurse tempat saya checkup ada beritahu, jika ada keluar pendarahan sepanjang pregnant ni terus ke hospital emergency, dan rujuk doktor di sana. Risau ada masalah dalam kandungan atau sebaliknya.

Dah pegi pac ke? Boleh jd placenta previa..uri kat bawah.. Macam 1st pregnancy sy dulu.. Cepat ke hospital.. Takut threatened miscarriage

9mo ago

Tak boleh buat apa 🥺 mmg kena tggu uri tu akan naik sendiri nnt

Haritu saya dimaklumkan . Jika keputihan selain warna putih wajib terus pergi ke hospital utk further checkup .

Setiap kali check up misi akan pesan kalau ada apa2 abnormal discharge sila ke hospital..

Tak normal ni awak. Pergi hospital ASAP