Himalaya shatavari

Hi moms.. sy ttc dlm 3 tahun, baru² ni sy diperkenalkan dgn produk himalaya shatavari ni oleh seorang kenalan. Baru seminggu mencuba. Ada x antara moms yg consume shatavari ni dan berjaya hamil? #ingintahu

3 Balas

Salam, saya consume shatavari dan husband ambik speman n kapikachu. Baru sebulan dah pregnant 😊 skrg dah 12weeks.. saya TTC setahun lebih, mcm2 dah ikhtiar. Alhamdulillah rezeki..

1y ago

salam sis...bole bagitahu..mcm mana ambil shatavari ...dan kalau speaman dgn kapikachu? mkn waktu bila tu..😅...sy baru nak try himalaya ni

Hi puan, macam mana update sekarang? Dah berjaya pregnant ke? Sebab sy baru try jugak ttc 2 tahun

mcm mana nk consume shatavari ni yer?

3y ago

ada yg bgtau sy mkn pd ari 1st period sampai la jumpa o then stop. 1bj 2x mkn slps mkn