PERMOHONAN SIJIL LAHIR HILANG

Hi Moms.. Sy nk tanya siapa yg pernah ada pengalaman sijil lahir baby hilang? Baby sy lahir awal tahun ni.. Bulan lepas kmi pindah rumah dari selatan ke utara.. Sampai sekarang cari sijil lahir baby tak jumpa.. Tak tahu dah termasuk dalam kotak mana.. Selalunya hubs letak document penting dlm satu tempat.. Take time nak mencari sbb perlu sijil lahir ori utk urusan rasmi.. Ada siapa2 pernah mohon sijil lahir newborn hilang tak? #needhelp #fisrtmom #PleaseAnswer

2 Balas

sis pergi JPN dan ckp sijil lahir anak hilang,nt dorg buat y baru.. kne bayar dlm rm5 cmtu je..

8mo ago

sama2 sis🥰

Pergi je JPN, mohon yg slinan sijil yg baru sebab hilang.