Baby bergerak2

Hi moms. Sy nak Tanya, mcm mana kita nak tahu atau mcm mana kita nak rasa baby bergerak² dlm perut? Sbb saya rasa mcm xde gerakkk2 pn. But last week go check all is well. #17weeks

4 Balas

Sma la kita pun tertanya2 cmne la rse bby klau gerak2 ni kn . tp kdg2 cm terasa ada bnda gerak dlm perut tp tk sure tu bby ke apa haha smpai cmtu skli #17Minggu3Hari

1y ago

itu lah dlm masa yg sma jdi keliru

sy pn 17w sis,kurang rasa pergerakkan sebab masih kecil,baby gerak cuma perlahan je tu yg nurse bagitahu saya☺️

klo first bby mmg xrase lg.. tp klo da anak ke 2 3..16 17 minggu da boleh rase

Kandungan 24 minggu baru saya yakin gerakan baby.