Ada bukaan 1cm 36minggu

hi moms .. sy ada admit hospital sebb ada bukaan and constraction tp da discharge.. soalan sy , bole ke masi nak bersama suami sblm sy bersalin ? sy ada tnya doktor dia ckp takut ada constraction dan bukaan cepat jd sy mcm bingung ada ka bole atau tidak ? #advicepls #firsttimemom #firstmom

1 Balas

Awk..sorry nk betulkan wording tu contraction ye bukan construction. Bergantung pd keadaan bby dlm kndungan, klu contraction dh mula kerap, possibly jln makin terbuka. Kena tanya dktr utk apa plan mereka