Keluar lendir coklat

Hello moms . Sorry gambar menggelikan . Harini 39 minggu 2 hari , dah rasa sakit sengugut and kat blkg . Gambar ni kemarin pnya , hari ni check balik , ada lagi keluar tp tak bnyk . Ada ini normal ? 😣#pleasehelp #firstbaby #firsttimemom

Keluar lendir coklat
8 Balas

sy hari tu pun mcm ni 28/2 jam6am.. rasa mmg mcm sakit sengugut perut selalu mengeras trus ke hospital..esoknya 1/3 sy bersalin Jam4ptg tp kena opret sbp baby sungsang..

Eh ni tanda sis kena terus ke hospital, nurse sis tak bagitahu ke? Ya Allah jangan tunggu Hospital sekarang 😭 aduhai risau pulak

hai awak...normal awak..ini salah satu tanda awak nak due..awak kema g spital check buka an seevick..semoga dimudahakn urusan

Mcm sye ni tanda ii nk bersalin dah ,mcm sye kluar bnde ni je darah tk bnyk pon,alhamdulillah dh selamat bersalin

Tu tanda nk bersalin dah sis..sy pun mcm tu jgk..ari ni dah 27 ari bpantng

Rasanya dah nak bersalin dah tu sis boleh segera ke hospital ye

sis..ni dh turun tanda bersalin..segera p hospital....

Dh beranak ke sis?