Bayi 3 bulan

Hello moms, smlm saya checkup anak saya 3 bulan. berat dia 4.8kg je. nak tanya mcm mana nak naikkan berat dia? nurse cakap kerapkan menyusu masalahnya anak sya taknak. dia nak 2 jam sekali 2oz ja. kdg dia tak menyusu 3jam pun habis 2oz je. as a first time mom saya risau sangat🥲baby fully fm #SeriusTanya #newmom

9 Balas

sama mcm saya 😭 ank sye fully fm . sebulan haritu berat naik 500g jee . minggu dpn cek 2 bulan seram nk prgi sbb nurse warning suruh naikkan at least 1kg @ 1.5kg .. bby sye minum dupro . ke sye patut tukar susu ? dia menyusu 2 jam 2@3oz pstu tdo . nti susu lgi . tpi berat nye gitu jer .. hmm sedih rase

4w ago

sama anak saya minum dupro. kazen belah laki saya cakap mungkin susu tak ngam dgn baby saya tukar s26 tu pun saya selang seli dgn dupro. dupro bnyk lagi