Valid or tak valid

Moms semue nak tanya sy da lewat period 5 hari then sy try Buad upt naik samar ii mcmto Kew mata sy yg salah tengok.. yg atas tu baru try tdi yg bawah to sy Try Time lewat 3 hari .., tapi sy mcm ade rse sakit senggugut sikit bahagian bawah tu dgn sakit pinggang , mintak pinjam mata moms semue . Bby sy skrg bru 9bulan 16 hari . Tkkn nak dpt adik lagi . Kalau btol lekat alhamdulillah #ingintahu #bantujawab

Valid or tak valid
1 Balas

Hi you nampk macam samar samar tapi tak pekat mybe you boleh gi check dekat klinik untuk sahkan then tunjuk dekat doctor gambar ni