Baby tak nak minum susu botol

Hi moms, saya tak tahu dah nak guna cara apa lagi untuk ajar anak minum susu botol. Anak saya dh 8 bulan lebih nak masuk 9 bulan. Mcm2 brand botol yg paling murah ke mahal semua dh try. Comotomo pun dah tapi baby tetap tak nak, tetap nk susu badan direct. Mcm2 brand susu dh try tetap tolak jgk. Mcm2 cara dh cuba. Sedih dan stress sgt2, skrg saya jd surirumah jaga anak saya, nak kerja tp klu keadaan mcmni mmg susah utk saya kerja semula. Risau nak hantar pengasuh klu mcmni keadaan anak, taknak botol susu. Minta pendapat mommy sekalian #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby #babybotol #breestfeeding #botolsusu

1 Balas

dh 9bulan xyh bagi botol pon boleh. bgi dlm cup, sudu, ritchel cup, sippy cup, training cup. susu boleh pump, xperlu paksa mnum susu fm kalau dia x nak.

9mo ago

Thankyou sis😍😍