Tak tahu gugur atau pon tak!! Doc minta untuk cuci tpi sy tk nak, harap turun sendiri😔🥺😢

Hi moms saya pagi ni ada dukacita mengatakan saya keguguran kerana ada pendarahan NOW KNE ADMITTED in hospital AMPANG 😢 Saya sepatutnye da 12 weeks but period memang tak teratur start period (12/11/22 ) last (17/11/22) so klau ikot tarikh period mmg 12weeks but i pegi klinik luar dpt detect 4weeks ke 5weeks mcm tu, kantung kosong and kandungan tak menjadi But for me still rasa mcm ada harapan sbb baru 4weeks takot baby still kecil Sy diminta untuk cuci tapi sy tknk and tk setuju Kalau betul tkde rezki sy harap kantung keluar sendiri APA PENDAPAT SEMUA ? Patut cuci atau pon tidak ? Sbb saya tak pernah ada sejarah gugur , anak pertama semua ok but anak kedua jadi mcm ni Allahhu #ingintahu #pleasehelp #kecewa

Tak tahu gugur atau pon tak!!
Doc minta untuk cuci tpi sy tk nak, harap turun sendiri😔🥺😢
9 Balas

Terima kasih