Minum air sejuk

Hi moms, nak tanya kalau bersalin czer boleh ke minum air sejuk yang tak ada ice? Tekak haus gila#pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Hi. Ikut cara awak berpantang. Kalau nak badan cepat sembuh dan ikut cara orang dulu. Tak boleh minum air sejuk dari dalam peti ais walau takda ais.

Ikut cara awk pntang lah cmna..ade org strict x minum sejuk, ada org ikut medikal x kisah sejuk panas sbb bila masuk dlm badan air dh jd suhu badan

ikut pada mom juga. pantang moden atau traditional.

sy czer..minum je..