Menu makanan bby

hi moms, nak tanya apa lagi menu makanan anak? anak sya 7bln , pening fikir menu apa nak buat.. kesian kat anak tiap2 hari menu sama je😅 atau ada apps menu makanan ke #pleasehelp

1 Balas

Awak ada FB tak? Boleh follow happybabyfoodmalaysia. Ada banyak resipi dan info kat sana Kalau saya random. More to western recipe sebab senang hehe. Banyak tengok kat IG.

12mo ago

Okay awak cuba lah. Rambang mata sebab banyak sangat resipi. Tinggal pilih je. Hehe