Milk booster

Hi moms. Nak tanya ada any suggestions untuk tambahkan susu dgn cepat? My susu getting lesser 😌 #pleasehelp #firsttimemom

3 Balas

Minum air horlicks, Air rebusan organik(kurma merah, longan, goji berries, gula madu*Jenama Nufiya* Boleh juga minum air barli. Selain tu, nak banyakkan susu badan si ibu perlu minum susu tau. Protein dari susu tula bantu naikkan berat anak. Banyakkan makan ayam dengan ikan ye. Makan lobak putih. Air masak pun perlu minum banyak Paling penting milkbooster terbaik, emosi perlu sentiasa positif dan tenang. Boleh cuba jenama milkbooster Anmum Lacta, Mamom, Mama's choice dan Innate Lactea.

mnum air masak byk. mkn byk. mkn kurma. minum horlicks.

1y ago

Okay thankyou 🫰🏻

kerapkan penyusuan..at least 2jam sekali..